Menü
CIC hírek
Kezdje itt!
Civil névjegyzék
Civil tudástranszfer
Kutatás a koronavírus hatásairól
Online kutatást indított az Egészségügyi Világnapon a Székesfehérváron élő, dolgozó, tanuló emberek veszélyhelyzet alatti igényeiről, problémáiról a Prosperis Alba Kutatóközpont, együttműködésben a Magyar Városkutató Intézettel és a Titkok Háza Tudományos Élményközponttal.
 
 
 
A kutatás arra keres választ, hogy milyen mértékben érinti a polgárokat és családjaikat a járvány, milyen problémákkal küzdenek a mindennapokban és mire számítanak a közeljövőben.
A COVID-19 okozta világjárvány mindannyiunk életére hatással van, a családok egészségének védelme érdekében sok intézkedést tett Székesfehérvár Önkormányzata az elmúlt hónapban. Annak érdekében, hogy a város vezetése pontosabb képet kapjon a Székesfehérváron élő, dolgozó, tanuló emberek vészhelyzet alatti igényeiről, problémáiról a Prosperis Alba Kutatóközpont online kutatást végez együttműködésben a Magyar Városkutató Intézettel és a Titkok Háza Tudományos Élményközponttal.
A koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzet megítélése Székesfehérváron című kutatásban való részvétel önkéntes és névtelen. A kapott válaszokat kizárólag összesítve dolgozzák fel, a kérdőív kitöltése 10–15 percet vesz igénybe.
 
A kutatás kérdéseire az alábbi linken válaszolhat:
 
 
nyomtatás