Menü
CIC hírek
Kezdje itt!
Civil névjegyzék
Civil tudástranszfer
Tájékoztató
2020. október 12. napjától elérhetőek a NEA 2021. évi összevont, valamint a 2020. évi normatív pályázatai a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszerben (NIR). A 2020. évi normatív, valamint a 2021. évi NEA pályázatokat már a NIR-ben szükséges rögzíteni. 
 
 
 
Beadási határidő: 2020. november 11. (szerda) 12:00 óra
 
A NEA 2021. évi összevont pályázataival elnyerhető maximális összeg csak működési költségek esetén 3.000.000 Ft, vegyes (működési és szakmai) pályázat esetében kollégiumonként eltérő összegű 3.900.000 Ft-4.000.000 Ft.
Minden egyesületnek és alapítványnak, aki pályázatot kíván benyújtani, először regisztrálnia kell a NIR-ben. A regisztrációt a következő linkre kattintva végezhetik el: https://nir.bgazrt.hu/bga/.
A regisztráció ideje alatt nincs lehetőség az adatok mentésére, így a regisztrációt csak akkor kezdjék el, ha biztosítani tudják valamennyi kötelező mező kitöltését. Könnyebbség, hogy a regisztráció során kitöltött adatokat a pályázati adatlapok kitöltésekor már nem kell újra megadniuk. A sikeres regisztrációt követően, a hivatalos képviselő, valamint a kapcsolattartó adathasználati nyilatkozatának feltöltését követően van lehetőség a NIR-ben új pályázat rögzítésére.
A NEA pályázati kiírásai és útmutatói elérhetőek a NEA hivatalos honlapján, a Civil Információs Portálon (https://civil.info.hu/nea/kezdolap/palyazatok/index.html), valamint a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. honlapján (https://bgazrt.hu/uj-felhivasok-a-nemzeti-egyuttmukodesi-alap-kereteben-3/).
 
Kérdés esetén a helyi Civil Közösségi Szolgáltató Központ pályázati tanácsadás keretében nyújt segítséget, a következő elérhetőségeken: https://civil.info.hu/kezdolap/CKSZK/index.html
 
 
Sikeres pályázást kívánunk!
 
 
 
Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya
 
 
nyomtatás