Menü
CIC hírek
Kezdje itt!
Civil névjegyzék
Civil tudástranszfer
Jó helyre megy!
Csaknem negyed évszázada minden adózó magyar állampolgár saját maga dönthet személyi jövedelemadója civil 1%-ának sorsáról. 2021-ben is felajánlhatja adója egy százalékát azoknak a civil szervezeteknek, amelyek a járványhelyzet idején is bizonyították, hogy azonnali és hatékony segítséget tudnak nyújtani, vagy azon szervezeteknek, amelyek már felkészültek rá, hogy rendezvényeikkel és programjaikkal hamarosan ismét színesítsék a mindennapjainkat. 
 
 
 
Az idei évben a megyei és fővárosi Civil Közösségi Szolgáltató Központok hálózata is segítséget szeretne nyújtani a civil 1%-ról való rendelkezéssel kapcsolatban, ugyanakkor országszerte szeretné felhívni a figyelmet a segítségnyújtás és társadalmi felelősségvállalás fontosságára.
Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, Miklósa Erika operaénekes, és Ördög Nóra műsorvezető, szerkesztő gondolatait meghallgathatják a Civil Információs Portál oldalán is.
 
 
A Fejér Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ megad minden segítséget ahhoz ügyfelei és a Fejér megyei lakosok részére, hogy kiválaszthassák azt a szervezetet, amely egész évben önzetlenül segítette őt, környezetét, esetleg tevékenységével közvetett, vagy közvetlen módon élhetőbbé tette mindannyiunk életét.
Ennek érdekében készítettük el saját Fejér megyei kampányvideónkat, melyet az alábbi linken tekinthet meg:
 
Emellett kérjük, tekintse meg honlapunkat, melyen megtalálhatja a Fejér megyei SZJA 1% fogadására jogosult civil szervezeteket az Adó 1% nevű menüpontban.
 
 
Bizonyára mindenki környezetében működik olyan civil szervezet, amely egy számára kedves vagy fontosnak ítélt társadalmi ügy érdekében tevékenykedik. Ezeknek a civil szervezeteknek minden felajánlott adóforint számít, különösen a járványhelyzet idején.

Felajánlásra május 20-ig van lehetőségünk, éljünk vele!
 
 
 
 
nyomtatás