Menü
CIC hírek
Kezdje itt!
Civil névjegyzék
Civil tudástranszfer
Hírek
Online vetélkedőt hirdetett a veszélyhelyzet ideje alatt a középiskolásoknak a Titkok Háza Tudományos Élményközpont. Rekord számú diák kapcsolódott be a vetélkedőbe és most lehetőség van arra, hogy Ön is próbára tegye tudományos ismereteit. Töltse ki a...Pillants a jövőbe!
2020.06.03.
Kedvezményes napközis táborok indulnak a nyár folyamán a Titkok Háza Tudományos Élményközpontban Székesfehérváron. Kétféle tábort is indítanak a szervezők, az egyikben a csillagokkal, a másikban a 21. század tudományos és technikai eredményeivel ismerkedhetnek a diákok...Fejér megyei települések lakosai között osztanak szét a napokban tisztasági csomagokat a Sziti Szociális Egyesület, a Székesfehérvári Zöld Alma Egészségfejlesztő Alapítvány és az Agóra Vidékfejlesztési Alapítvány önkéntesei. A járványügyi helyzet idején elengedhetetlen...Rajz- és fotópályázatot hirdet a Titkok Háza Tudományos Élményközpont a környezetvédelem napja alkalmából a Fejér megyei általános és középiskolás diákok részére. Légy piacképes akkor is, ha új munkahelyet keresel! Sajnos az idei évben is folyamatosan érkeznek a bejelentések a Civil Marketing Kft. elnevezésű gazdasági társaság civil szervezetek beszámolóit érintő nem egyszer fenyegető, agresszív megkereséseivel...Szerdától e-recepttel is kiválthatók a gyógyászati segédeszközök, így a vércukormérő tesztcsíkok a gyógyszertárakban. Az ezzel kapcsolatos kommunikáció már megkezdődött, valamint készült egy rövid tájékoztató...A Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében 2020. április 21-én kihirdetésre került - a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak mérséklése érdekében szükséges adózási könnyítésekről szóló - 140/2020. (IV. 21.) Korm...Pályázati felhívás 16-35 éves fiatalok számára. 
 Sorsunkba írva
2020.04.30.
Május 15. a Családok napja, melyre idén – nem megszokott keretek között – az Enyingi Család és KarrierPont egy előadással hívja fel a figyelmet.  < Vissza     Előre >